108 Dr. Marcus Gitterle - Vetenskapen hur du håller dig ung längre

Det finns massor av forskning på vad som orsakar åldrande och hur man kan påverka det, men kunskapen når dessvärre inte ut till den breda massan, trots att det ofta är billigt och enkelt att  implementera. I dagens intervju (som är på engelska) pratar vi med Dr. Marcus Gitterle, som är specialistläkare i vävnadsregenerering i Texas och som brinner för att sprida kunskapen om anti-ageing. Han har tagit del av en massa forskning på området och skrivit boken  Growing Young - a doctor’s guide to the new anti-aging. I det här fullspäckade avsnittet går Dr. Gitterle igenom de olika mekanismerna bakom åldrandet och ger oss konkreta råd på hur vi kan påverka dem för att bland annat få mer energi, hålla oss friska, få bättre återhämtning och behålla den mentala skärpan. Man kommer väldigt långt med en hälsosam kosthållning och livsstil, men det finns också en massa knep att ta till för att hjälpa kroppen lite extra.

Du hittar mer information om Dr. Marcus Gitterle på growingyoungnow.com

Boken Growing Young kan du beställa här: cellexir.se

I samarbete med vår sponsor Cellexir har två lyssnare chansen att vinna 2 månaders förbrukning (2 paket) av kosttillskottet Cellexir. All information om tävlingen kommer i vårt nästa nyhetsbrev. Anmäl dig på vitalista.se

Vi har också fått två fina erbjudanden till dig som är nyfiken att prova Cellexir eller som redan provat och som vill prenumerera. Med koden Hälsosnack får du 2 förpackningar av Cellexir för priset av en. Och med koden Hälsosnack15 får du 15% rabatt på ett abonnemang. Läs mer på och beställ på cellexir.se.