FOKUS - Ta tid för det viktiga i ditt företagande

Vi diskuterar utmaningarna som kommer med att driva eget. Allt som står på "att göra" listan och tiden som aldrig verkar vara tillräcklig. Känner du igen dig?
Att bara säga att "man behöver fokusera på det som är viktigt" kanske inte hjälper om man är osäker på vad det faktiskt är. Det är också anledningen till att vi kommer med förslag och hjälper dig ställa frågorna som du behöver besvara för att ta reda på vad som kommer göra skillnad i ditt företagande... på riktigt.
Läs mer om Hillman Business Bootcamp här: https://hillmanacademy.se/bootcamp
 
Hillman Podden finns också på vår Youtubekanal där du också ser andra videor som hjälper dig jobba smart digitalt. Se mer: https://hillmanacademy.se/youtube
 
Tack för att du lyssnar på Hillman Podden. Det betyder mycket för oss. Prenumerera gärna så hörs vi snart i nästa avsnitt.
HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓
  • Onlinekurser för företagare och anställda som vill utveckla verksamheten online  • Premiumpaket för dig som vill ha tillgång till alla utbildningar och expertstöd  • Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

--------
HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt