Steget före med backuper på din Wordpress sida

Det är sällan man använder dem, men om olyckan är framme kan de vara ovärderliga!!
I det här avsnittet pratar vi om att ta backup på din Wordpress hemsida, så att du inte sitter i sjön om olyckan är framme.
Med våra tips i podcasten tar det inte mer än 3-4 minuter för dig att säkerhetskopiera din egen hemsida. Du behöver inte kunna koda och det involverar inte FTP eller annat "serverfix".
Det finns många tillägg för Wordpress som kan skapa backuper av din sida. I artikeln tipsar vi om det vi själva använder och gillar. Mycket eftersom det är enkelt åt båda håll. Dvs både när du ska skapa din backup men också när du vill återställa från din backup.
Läs mer: HillmanPodden.se/115
[BONUS] Se vårt webinar (60 min) där du får utbildning i Wordpress grunder och vilka inställningar du behöver från början, innan du lägger in texter, bilder och annat innehåll.
Du ser också hur man kan förvandla en basinstallation av Wordpress, med bloggutseende, till en professionell designad webbplats på bara några minuter. Hemligheten ligger i mobilanpassade designmallar som tagits fram av webbdesigners.
Du ser också hur du kan ändra layouten själv med ett smidigt "dra-och-släpp-verktyg" utan att behöva koda eller vara webbutvecklare. Läs mer och boka din plats här: HillmanAcademy.se/wordpress 
 
Tack för att du lyssnar på podcasten. Prenumerera gärna så hörs vi snart i nästa avsnitt. HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓
  • Onlinekurser för företagare och anställda som ska utveckla verksamheten online  • Medlemskap för dig som vill jobba smart digitalt  • Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

--------
HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt