Säljstress? Så skapar du ett pågående sälj som ger dig mer flexibilitet, tid och ett stabilt cash flow

Precis som kroppen behöver sitt blodomlopp behöver ditt företag ett sunt cashflow, så att du kan ta ut lön och återinvestera i din verksamhet.
I den här podden inleder vi med 3 snabba tips för dig som har lite panik och behöver sälja mer ....nu direkt!
Men huvuddelen handlar om ett mer hållbart sälj så att du inte hamnar i en situation där du inte säljer tillräckligt. Har du ett "grundsälj" igång blir ditt cashflow mindre sårbart, du slipper en hel del stress samtidigt som du skapar fler möjligheter i ditt företag.
🔥 Prenumerera på vår Youtubekanal: HillmanAcademy.se/Youtube så ses vi snart i en ny video som hjälper dig jobba smart digitalt.
🔥 Läs mer om säljtunnlar: https://hillmanacademy.se/säljtunnel
Tack för att du lyssnar på podcasten. Det betyder mycket för oss. Du får gärna prenumerera så hörs vi snart i nästa avsnitt. HillmanPodden produceras av Hillman Academy - Vi hjälper dig jobba smart digitalt 🎓
  • Onlinekurser för företagare och anställda som vill utveckla verksamheten online  • Premiumpaket för dig som vill ha tillgång till alla utbildningar och expertstöd  • Coaching online för dig som behöver 1-till-1 vägledning inom digitala medier och marknadsföring

--------
HillmanAcademy.se hjälper dig jobba smart digitalt