Snuppa som ble hele Norges Treningsfrue - Episode 34

Lever av å fremme en sunn livsstil

Gjesten min knuser meg i alle sammenhenger når det kommer til trening og helse. Jeg trøster meg med at hun lever av det. Av det å trene, men ikke minst av å dele med andre hvordan man kan trene og leve en sunn livsstil. Hun begynte som Snuppa32, men er kjent for de fleste i dag som Treningsfrue.


Sitt eget mediehus

For bare noen få år siden hadde hun en “normal” jobb, mens i dag jobber hun 100 prosent som en influencer. Som en personlig merkevare med fokus på noe hun virkelig brenner for. Camilla Aastorp Andersen er tobarnsmor, gift, utdannet som personlig trener og sertifisert cross fit coach. Hun har egen nettbutikk, er forfatter av boken “Helårskroppen”, er en av to bak podkasten “Hverdagspodden”, har egen YouTube-kanal og har over 120.000 følgere på Instagram.


Mikro-influencere er den nye frukt-juicen

Influencere og influencer marketing er en “het potet” om dagen. Og mikro-influencere - spesialister, eksperter og autoriteter innenfor et gitt område, er den nye “vinen”. Eller frukt-juicen hvis du vil. Jeg møtte Camilla på taket til THE THIEF, for å høre litt mer om historien hennes.


Lenker til at jeg har snakket om, finner du på HansPetter.info.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.