Smart eller dumt å investere i NFT-er nå, spør jeg Thomas Moen

I årets første episode av "Oppgradert med Eirik og Hans-Petter", kom Eirik og jeg litt innom NFT-er. Om Non Fungible Tokens, som Samsung da hadde lagt til rette for i blant annet sine The Frame TV-skjermer. Tanken er at du via NFT, kryptovaluta og blokkjede-teknologien, skal kunne kjøpe deg nye bilder til din Frame-TV. 

I Samsung tilfellet skal det visstnok være mulig å kjøpe NFT-bilder uten å måtte gå gjennom den tunge, komplekse og usikre veien det er å skaffe seg både en krypto-lommebok og så kjøpe seg litt kryptovaluta, for så å handle lisensen eller eierskapet over et bilde til din TV. Hvor enkelt det skal bli og når det blir mulig, har Samsung ikke sagt noe om ennå. De sa heller ikke noe om at NFT-er på nåværende tidspunkt mest av alt handler om FOMO, og mest av alt minner om ponzi-svindel og pyramidespill, men at det kan presentere morgendagens måte å handle virtuelle, digitale, uekte, fiktive, falske varer på.  


Sistnevnte skal vi ta en prat om nå. Og da med Thomas Moen, som mange sikkert kjenner som sosiale medier-eksperten, Facebook-markedsførings-eksperten, blogg-nestoren som kom opp med begrepet rosa-blogger og daglig leder av Moen og Co - som hjelper norske SMB-kunder med å lykkes med Facebook-annonsering…. som for eksempel gjennom podkasten “Suksess med Facebook-annonsering”


Men vi skal ikke snakke om Facebook-annonsering, men om NFT-er, kryptovaluta, digitale lommebøker, blokkjeden, osv.

Hvorfor akkurat Thomas? Vel - veldig enkelt … Thomas har kasta seg litt inn i NFT-verden, han har investert i flere NFT-er og han har også solgt et par stk. Og det uten å være ekspert på området. Derfor begynte jeg samtalen vår også der —- hvorfor han har engasjert seg i NFT-markedet, hva en NFT er, hvorfor han tror det er fremtiden - og ikke minst; hvordan går man frem for å komme i gang.


Denne episoden presenteres av Uveil, som er en digital plattform for utleie av eiendom til film, tv og reklame. Registrer deg gratis nå på Uveil.no

Har du tips til saker, gjester og annet relevant innhold for podden, er det bare å sende meg en mail på hpnhansen(a)kommfrem.no.

Lenker til alle sakene jeg har snakket om, finner du på HansPetter.info og på podkast-siden; https://hanspetter.info/hans-petter-co/


Bli en bidragsnyter: Støtt innholdsproduksjonen min med 15 kroner i måneden via Vipps - https://hanspetter.info/bidragsnyter/
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.