Fremtidens applikasjoner er basert på en hendelsesbasert arkitektur -S4E133

Annonsørinnhold: Gjest i denne episoden er Una Hernes Flaatten, som er kommersiell direktør i teknologiselskapet Dolittle. Dolittle elsker å ta kompleksiteten ut av tjenesteutviklingen, og samtidig styrke forbindelsen mellom business og teknologi.


Gjest i denne episoden her er Una Hernes Flaatten. Una er kommersiell direktør i Dolittle og har lang fartstid i IT-bransjen, hos selskaper som Microsoft, Sopra Steria og Evry. Una har sin utdannelse fra BI, hun er engasjert i Oda-nettverket og begynte i Dolittle sommeren 2019.


Dolittle er et norsk teknologiselskap som elsker å ta kompleksiteten ut av tjenesteutviklingen, og samtidig styrke forbindelsen mellom business og teknologi. Dolittle tror ikke at verken mennesker eller organisasjoner skal være drevet av data, men av hendelser. Det tror også selskaper som Aksio,Wilhelmsen, NorSea og Solv som utvikler solide, digitale løsninger som forenkler og effektiviserer hverdagen.


Alle snakker om datadrevet økonomi om dagen. Dolittle er derimot mer opptatt av hendelser eller events. Una og jeg diskuterer forskjellene mellom dagens- og morgendagens applikasjonsutvikling, hva en hendelsesdrevet arkitektur (Event Driven Architecture) betyr i praksis og hvorfor en slik filosofi er mer dynamisk og skalerbar. 


Lenker til at jeg har snakket om, finner du på HansPetter.info.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.