Episode 9 - Geeohsnap har flere seere på Snapchat enn Skavlan har på TV

Snapchat har lagt bak seg et turbulent år. Endring i designet førte til et ramaskrik og en aksjekurs som stupte. Pengene rant ut av selskapet og brukerveksten stoppet opp.


Til tross for alle tidligere utfordringer, er Snapchat fortsatt det nest største sosiale nettverket her til lands, hva gjelder antall brukere. Kun slått av Facebook. Og ser vi på mediedekningen, skrives det fryktelig mye om Facebook og fryktelig lite om Snapchat.


Det kan være årsaken til at min gjest er en ukjent kjendis. For kjendis er han. Men folk flest vet ikke hvem han er eller hva han heter. Samtidig blir han stoppet oftere på gata i USA enn i Norge. Han har blitt invitert hjem til Snapchats grunnlegger, Evan Spiegel. Vedkommende er også en av de få som Evan følger på Snapchat, han gjør oppdrag for store merkevarer og har fått sitt eget TV-show på plattformen som har flere seere enn Fredrik Skavlan. 


Episodens gjest heter Geir Ove Pedersen, men er bedre kjent som Geeohsnap. Jeg slo av en prat med Geir Ove, kort tid etter at vi hadde vært sammen på God Morgen Norge, torsdag 28. februar, for å snakke mer om Snapchat. Om TV-showet hans og om det å jobbe som en kommersiell og profesjonell snapchatter.


Lenker til at jeg har snakket om, finner du på HansPetter.info.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.