Hvis selskapet ditt forsvant i morgen, ville den blitt savnet? - S4E148

For kort tid siden la Good Morning Naug frem sin trendrapport som ser nærmere på de 10 viktigste trendene de mener vil påvirke markeder og oss som forbrukere fremover. Jeg møtte byråleder Cathrine Moksnes for å diskutere rapporten.


Årets trendrapport fra Good Morning Naug nøyer seg ikke bare med å se på trender innen deres egen bransje. Her dekkes alt fra digitale trender, minimalisme, grønn vekst og den emosjonelle revolusjonen, for å nevne noen.


Men så er det dette med trender da. Historien har gang på gang vist at det er store forskjeller mellom hva vi sier og hva vi gjør. Jeg Good Morning Naugs byråleder, Cathrine Moksnes, for å snakke om om årets trendrapport og om hvordan vi skal tolke og forholde oss til disse trendene fremover.


Cathrine har tidligere jobbet 15 år på kundesiden, hos store merkevarer som McDonalds, Coca-Cola, Fjordland og Stokke, og har de siste 5 årene vært på byråsiden - med alt fra produktutvikling, PR og kommunikasjon, markedsføring og kulturbygging. Alt med et kommersielt tilsnitt, som hun selv kaller det. 


Trendrapporten er omfattende, derfor begynte med slutten, med en slags oppsummering.


God fornøyelse. 


Hans-Petter & Co presenteres av: 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.