Alt du trenger å vite om sosiale medier - S2E73

Astrid Valen-Utvik er en av de beste i Norge på sosiale medier. Hun er gjest for å snakke litt om hva som har preget sosiale medier i 2019, og hva vi trenger å tenke på for å lykkes i 2020.


Nå er vi for alvor i ferd med å forlate 2019. Om kort tid står vi overfor et nytt tiår og et nytt år. Et nytt år hvor historier fra liv og næringsliv skal deles i sosiale medier. For å engasjere, bygge merkevarer, etablere og styrke relasjoner og til å selge produkter, varer og tjenester. 


En av de aller flinkeste her til lands når det kommer til hva som funker i sosiale medier, er Astrid Valen-Utvik. Selskapet Valen-Utvik rundet for kort tid siden 10 år og det er lite som tyder på at det neste tiåret blir mindre travelt og suksessfullt. 


Astrid har vært gjest en gang tidligere i år - i episode 17 - tilbake til april i år. Da snakket vi om hvordan vi tar oss til rette på internett, med å stjele andres bilder som vi flittig deler på våre egne sosiale medier-kontoer. 


Denne gangen er Astrid gjest for å snakke om sosiale medier som sådan. Om året som har gått og hva vi kan forvente oss til neste år. Og derfor startet jeg like godt samtalen med å høre med Astrid hva hun synes 2019 har blitt preget av når det kommer til sosiale medier.


God fornøyelse


Episodens sponsor: 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.