Sommarrepris - Jenny Koos - Din hormonella hälsa - Fertilitet, PMS och p-piller!

Just nu njuter vi av sommar och semester, och det hoppas vi att du som lyssnar också gör! 

Men för att du inte ska behöva vara utan Hälsosnack i sommar, så har vi valt ut några favoritavsnitt från den skattkista med närmare 200 avsnitt som ju finns i Hälsosnacks repertoar. Vi kommer att publicera ett handplockat avsnitt som sommarrepris varje vecka här framöver. Helt enkelt avsnitt som vi själva är sugna på att lyssna om! 


Den här veckan lyssnar vi mer än gärna om intervjun med sexualhälsorådgivaren Jenny Koos/Vulverine. Jenny har under de senaste åren gjort ett fantastiskt arbete för att undervisa oss kvinnor om menscykeln - hur den fungerar, varför den är en viktig hälsomarkör, och hur man genom fertilfitetsförståelse faktiskt kan lära känna sin fertilitet och på ett naturligt sätt hålla koll på när man är fertil och inte. Jenny upplyser oss också om varför syntetiskt hormonella preventivmedel kan sätta käppar i hjulet - information som de flesta kvinnor aldrig tidigare har blivit informerade om! 

Det här är så viktigt för menstruerande kvinnor att känna till, så dela gärna med systrar, döttrar, mammor, mostrar och vänner! 


Avsnittet publicerades första gången 23 mars 2017. Det finns också en del 2 att lyssna på. Det är avsnitt 61.


Ha en skön stund i hängmattan, solstolen eller på promenaden med ett nygammalt favoritavsnitt i lurarna! 


För mer inspiration, tävlingar och erbjudanden, gå in på https://www.vitalista.se och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.


Our GDPR privacy policy was updated on August 8, 2022. Visit acast.com/privacy for more information.