Sommarrepris Eva Sanner - Sex och njutning för hälsan!

Just nu njuter vi av sommar och semester, och det hoppas vi att du som lyssnar också gör! Men för att du inte ska behöva vara utan Hälsosnack i sommar, så har vi valt ut några favoritavsnitt från den skattkista med över 230 avsnitt som ju finns i Hälsosnacks repertoar. Vi kommer att publicera ett handplockat avsnitt som sommarrepris varje vecka här framöver. Helt enkelt avsnitt som vi själva är sugna på att lyssna om! 


I det här avsnittet pratar vi med Eva Sanner som är psykosyntesterapeut och är specialiserad inom parterapi, och författare bland annat till boken Ja till njutning – sex och självkänsla efter femtio.

Vi pratar om hur sex kan stärka vår hälsa på olika sätt och omvänt, hur en god hälsa kan stötta ditt sexliv. Vi pratar om hur synen på kvinnokroppen genom historien påverkat vår sexualitet, om solosex och hur vi kan stärka oss själva på ett djupare plan genom att bibehålla den sexuella energin igenom småbarnsåren och efter klimakteriet. Så det här är ett avsnitt för kvinnor (och män) i alla åldrar.

 

Läs mer om Eva på https://www.evasanner.se  
Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.