Sommarrepris Anna Adelman - Bli starkare och må bättre - träna ute!

Just nu njuter vi av sommar och semester, och det hoppas vi att du som lyssnar också gör! Men för att du inte ska behöva vara utan Hälsosnack i sommar, så har vi valt ut några favoritavsnitt från den skattkista med över 230 avsnitt som ju finns i Hälsosnacks repertoar. Vi kommer att publicera ett handplockat avsnitt som sommarrepris varje vecka här framöver. Helt enkelt avsnitt som vi själva är sugna på att lyssna om! 


I det här avsnittet träffar vi Anna Adelman som är grundare till och utbildar inom konceptet CrossNature, och driver företaget Stark Ute.

Anna kombinerar träning med naturen och social gemenskap för att få både glädje och dubbel nytta på samma gång. Att rörelse är bra det vet vi, men rörelse i naturen ger en extra dimension som stärker vår hälsa ännu mer. Annas entusiasm inspirerar oss och vi får tips, inte bara för vår egen träning, men också hur vi får med oss hela familjen ut i naturen för rörelseäventyr.


Du hittar mer om Anna och CrossNature här: https://crossnature.se och här: https://starkute.se Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.