231 Linda Johansson - En hälsoresa - Så blev jag fri från min pollenallergi!

Man behöver inte alltid vara fast med sin allergi för resten av livet. Det vittnar Linda Johansson om som gästar detta avsnitt. Linda är funktionsmedicinsk hälsocoach och en av våra kollegor på Funmed. Linda drabbades av pollenallergi, eksem och diverse intoleranser redan som barn. Vi får följa Lindas hälsoresa som även handlar om hur stress, press och en ohållbar livsstil resulterade i depression och ångest, men hur Linda lyckades vända skeppet och få tillbaka hälsan och livsglädjen. Vi får veta grundorsakerna till Lindas besvär och vad hon gjorde för att komma tillrätta med problemen. Vi kommer självklart in på funktionsmedicin och vi pratar om kostens påverkan på hälsan.


OBS! Detta är en personlig hälsoberättelse som är avsedd att inspirera och ge hopp om att det går att förbättra sin hälsa. Avsnittet är inte avsett att ge personliga hälsoråd om tillskott, läkemedel eller dylikt. Alla frågor och beslut när det gäller din hälsa, vård och läkemedel bör självklart tas direkt med din läkare eller vårdgivare.


Du hittar både oss och Linda här: https://www.funmed.se 


För mer inspiration, tävlingar och erbjudanden, gå in på https://www.vitalista.se och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.