230 Lizette Pompa - Styrketräning för hälsa, välmående och att bli stark på riktigt!

I det här avsnittet träffar vi yogaläraren och tränaren Lizette Pompa som är en stor inspirationskälla för oss när det gäller styrketräning. Lizette hjälper framförallt kvinnor att utveckla sin styrka och teknik för ett hållbart sätt att träna. Det handlar om funktionell träning för hela kroppen.

Det vi gillar med Lizette är att det aldrig handlar om att träna för sitt utseende, utan för sitt välmående, både fysiskt och mentalt. Vi pratar om träning anpassad efter menscykeln, vi får tips på hur man tränar svåra och tunga övningar och hur man kan utmana sin rädsla att lyfta tyngre vikter. Vi pratar om vila, återhämtning och vad aktiv vila är. Vi får också konkreta tips hur man skapar rutiner och kommer iväg och tränar även de dagar man inte har någon som helst motivation.


I början av avsnittet nämner vi Melissa Urban som är grundare av Whole30. Mer information om henne här: https://www.melissau.com 


Här hittar du mer information om Lizette och hennes träningsapp: https://www.lizettepompayoga.com 


För mer inspiration, tävlingar och erbjudanden, gå in på https://www.vitalista.se och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.