AVSNITT 93: DIN BÄSTA SOMMARFORM: DEL 1 – Hur kan du ladda för en sommar med mer styrka, energi och närvaro?

NY SERIE! Må bättre lagom till sommaren och semestern. I det här avsnittet ger vi dig de bästa verktygen för träningen, maten och avkopplingen samt det personliga ledarskapet som behövs i varje steg. Handfasta tips! Grunderna kring hur du kan minska den låggradiga inflammationen och varför det är så viktigt. Hur du kan nå en gladare sinnesstämning, balansera din vikt, få bättre sömn, mindre svullen mage och mer glow.

Carina och Maria delar sitt nuläge när det gäller både träning, stress och mat och zoomar in ett nytt växande fokus på blodsockret. Och lär dig hur kan du bli bättre på att leda dig själv genom att stapla en god vana på en annan.

DESSUTOM: Sara Wastesson som lyckats med 12-veckorsprogrammet, känner sig starkare på alla plan – och nu tagit steget och bytt jobb!

HÅLL UTKIK! Snart släpps del 2-4 - tre bonusavsnitt - i denna miniserie där vi zoomar in maten med nya perspektiv på kolhydrater, protein och fett.

En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.