AVSNITT 117: MANIFESTERA MERA – Hur kan man bli bättre på att nå sina mål och attrahera ett ljusare liv?

ÅH, det här är ett av våra mest spännande avsnitt på länge! Möt Maria Concha, en av världens mest framstående manifestations-coacher, som både Carina och Maria har tagit hjälp av i sin personliga utveckling. Hur kan du göra dig fri från gamla mönster? Hur kan du skapa ditt drömliv, bli bättre på att sätta mål och ska bättre förutsättningar för att nå dem?

Är du nyfiken på att lära dig mer om manifestation och affirmationer? Manifesting Ninja, Maria Concha, ger även en present till alla lyssnare: Denna länk ger dig möjligheten att anmäla dig till Marias nyhetsbrev: https://manifestingninja.kartra.com/page/alignedvision

Som tack får du dels en arbetsbok om att hitta en så kallad "Aligned vision" – en meningsfull riktning framåt – dels en arbetsbok med över 100 affirmationer som kan hjälpa dig på vägen.

Dessutom: Veckans planta är chia och du får ett recept på en drömmig chiapudding med mango.

En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.