AVSNITT 65: FRÅN KOLLAPS TILL OMSTART MED ANTIINFLAMMATORISK LIVSSTIL

Veckans gäst: Karin Adelsköld, komiker och föreläsare

Hur får man till en livsstilsförändring och hanterar utmaningarna på vägen? När Karin gick in i väggen för andra gången i sitt liv blev smällen stenhård, hon hamnade på sjukhus och kunde knappt tänka en tanke. ”När jag vaknade upp på psykakuten visste jag inte hur många barn hade”. Vägen tillbaka har varit tuff. Vändningen kom när hon började träna på ett nytt mycket lugnare sätt och sedan lade om till antiinflammatorisk livsstil med fokus att bli pigg och glad. ”Artrosen och värken försvann, jag kunde sova en hel natt, jag börjar nästan gråta när jag pratar om det,” säger Karin. Acceptans, skratta åt eländet och vicka med tårna. Det är några av knepen, berättar hon i ett öppenhjärtigt samtal med Maria. 

Dessutom ”mealprepping”: Veckans testare förbereder matlådor för hela veckan. Och Carina får besök hemma i köket av sin vän Åsa Sjöblom Nordgren som lär henne hur man mealpreppar för att maxa energin i vardagen. 


En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.