AVSNITT 63: STYRKA, HÄLSA OCH GLOW! Allt om Marias och Ritas nya 12-veckorsprogram!

Extra härligt, långt specialavsnitt! Samtal med Maria Borelius och hennes medförfattare Rita Catolino, PT och hälsocoach, om nya efterlängtade boken HÄLSOREVOLUTIONEN – 12-veckorsprogrammet: För styrka, hälsa och glow!

Vill du lära dig hur du kan äta, träna, planera för ditt liv och din inre stillhet för att hitta ett starkare och gladare du? Nu kommer äntligen den efterlängtade handboken bakom Maria Borelius egen omvälvande hälsoresa. Vägen till mer energi, mindre ledont, en stabil vikt som passar dig, lugnare mage, friskare hy och minskad risk för den stora rad sjukdomar som knäcker oss i väst i dag. Det handlar om den antiinflammatoriska livsstilen, steg för steg.

Hör Maria och Rita - i samtal med Carina Nunstedt - berätta om sina egna tuffa hälsoresor och lärdomar från både framgång och bakslag.

Det här är boken som ger dig de praktiska verktygen i ett 12-veckorsprogram. Du får lära dig om självledarskap, att finna ett inre lugn, att veta vad och när du ska äta och hur du ska träna. Forskningens senaste insikter + praktiska listor på råvaror, recept, tydliga träningsprogram och tips.

En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.
See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.