AVSNITT 166: DIN BÄSTA HÖST – DEL 3 – FÅ NY ENERGI OCH MER ORK!

Tredje och sista delen i vår serie "Din bästa höst". Lär dig få fart på dopaminet och mitokondrierna – cellernas energifabriker.

Hur får vi igång oss själva efter en trög start på dagen? Hur hittar vi motivationen? Hur får vi till den bästa planeringen? Hur blir vi bättre på att prioritera? Och hur äter, sover och motionerar vi för att fylla på med bäst energi? Maria berättar om den senaste forskningen som visar att faktiskt kan bygga starkare batterier i kroppen.

En podcast producerad av: Maria Borelius, vetenskapsjournalist och biolog och Carina Nunstedt, förläggare och producent, i samarbete med Acast. Klippare: Andreas Carlson.


JUST NU HAR VI ETT ERBJUDANDE FRÅN VÅR SAMARBETSPARTNER BIOTHERM: Som lyssnare kan du beställa gratisprover av Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream, Blue Retinol Night Serum och Blue Pro-Retinol Cream. Använd länken nedan. Erbjudandet gäller så länge lagret räcker. 

 https://biotherm-se.beauty-campaigns.com/quiz/1258356_1221/RetinolRoutine.html?utm_source=podcast&utm_medium=audio&utm_campaign=biotherm_bluetherapyeyeq3_halsorevolutionen


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.