Underflow

Podcastin kevätkauden päätösjakson vieras on kuvittaja ja kuvataiteilija Minni Havas. Minnin monitaiteinen näyttely Underflow on tilallinen sommitelma, joka toimii runon logiikalla ja tutkii ihmisen sisäistä virtausta: piileviä tunteita ja alitajunnan viestejä.


Juttelemme Minnin kanssa kuvittajuuden sekä kuvataiteilijuuden haasteista ja arvottamisesta. Miten nämä kaksi uraa ovat yhdistettävissä toisiinsa? Entä miksi kuvataiteilijuutta arvostetaan monesti kuvittajan ammattia korkeammalle? Voisivatko eri taiteenalat toimia tulevaisuudessa paremmin rinnakkain?


Etenkin muodin ja musiikin kentälle kuvituksia tehneen Minni Havaksen (s. 1983) asiakkaita ovat esimerkiksi Citroën, Hartwall, Diesel, Maison Margiela, Minna Parikka, Vimma ja Monsp Records. Parhaillaan Havas opiskelee Kuvataideakatemian maalauksen linjalla.

Underflow-näyttely on osa Art Fair Suomi – AFS23 -festivaalia, joka toteutetaan 6.-18.6.2023 galleriatiloissa ympäri Suomen.


TUTUSTU MINNIIN

minnihavas.com

@minnihavas 


JAKSOSSA MAINITAAN

Art Fair Suomi festivaali 

Agent Pekka kuvitusagentuuri

Pakkauskuvitukset Green Care -yritykselle

Minni Havas: Sammutin tulta sumulla (2021) Runokirja

Seamus Heaney: Station Island (1984) Runokokoelma 

 

Podcastin coverkuvitus: Ville Salervo

Jakson kuvitus: Minni Havas

Tunnari ja äänimaailma: Tytti & Jimi

Hostaus & tekninen tuotanto: Veera Pekkinen


Podcastin tuottaa Kuvittajat ry jonka toimintaa rahoitetaan Kopioston tekijänoikeuskorvauksista.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.