Sommer i Trøndelag

Vi har snakket med markeds- og kommunikasjonssjefen i Trøndelag reiseliv som røper at feriefavoritten hans er en øy nord i Trøndelag.


Hvor skal du på ferie i sommer? Mange av oss velger norgesferie, og Trøndelag har mye å by på. Programlederne Ketil Hustad og Håvard Zeiner har invitert Bjørn Tore Hals til ukas Fylkespodden. Han er markeds- og kommunikasjonssjef i Trøndelag reiseliv og brenner for trøndelagsferie. I tillegg til en rekke tips om hvor en kan dra, får vi også høre hvorfor den nye profilen til Trøndelag reiseliv retter seg mot introverte og jordnærhet.


Prisen kan holde folk hjemme

Vi har troen på en god sommer. Vi er tilbake på 2019-nivå, og det var et godt år. Hals tror også høye kostnader på drivstoff og reiser kan gjøre sitt til at nordmenn holder seg i Norge.

-Generelt tror vi på en god sommer i Trøndelag. 80 prosent av gjestedøgnene i Trøndelag er av turister bosatt i Norge, sier han.


Av store markeder utenlands har Tyskland alltid vært hovedmarkedet til Trøndelag,. Omtrent en tre utenlandske turister i Trøndelag er fra Tyskland skal vi tro markeds- og kommunikasjonssjefen i Trøndelag reiseliv


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.