Lene (37) er Fotballmagasinets nye profil: – På tide at dere fikk inn en kvinnelig røst

Lene Julsen er FBs nye fotballprofil. Når FFK reiser til Bergen for å møte Åsane i seriepremièren 6. april er Julsen på plass sammen med resten av panelet på plass i vårt nybygde tv-studio hvor vi skal følge FFKs kamper tett. 


Fredriksstad Blad har nemlig storstilte planer for FFK-sesongen 2021. I hver serierunde skal vi ha en direkte tv-sending der vi følger FFKs kamp, med analyser og diskusjoner. Etter kampen går vi direkte til mixed-zone der vi får reaksjoner fra spillere og trenere. Underveis i sendingen vil du også bli oppdatert på de andre kampene i OBOS-ligaen, samt at du vil få mulighet til å delta i diskusjoner.


– Jeg gleder meg veldig til sesongen omsider kommer i gang. Etter fjorårets jubelsesong er det ingen grunn til å legge lista lavt. Jeg er superoptimist på FFKs vegne og mener på sikt at det bør være mulig for FFK å etablere seg topp 6. Nå er i alle fall forutsetningene til stede, sier Julsen.


37-åringen er født og oppvokst på Greåker. Som 14-åring ble hun frilanser i Fredriksstad Blad. Hun har senere skapt seg et navn i mediene ved å bli Sarpsborg Arbeiderblads aller første kvinnelige sportsjournalist og hun har også skrevet boken «Naturmannen og jeg». Om ikke lenge er bok nummer to, «Redd deg selv først» i hyllene. 


I vår ferskeste podkast lengter panelet etter å komme i gang med treningskampene igjen.


– Vinteren så langt har vært grå. Troppen er spikret og det er lite annet nytt å melde. Denne uken ringte jeg rundt til spillerne i desperat søk etter en sak å skrive, sier Erik A. Pedersen.


Hva tenker panelet om FFKs nykommere, hva er en naturlig målsetting å ha, og når vil det være realistisk å ha publikum tilbake på tribunen igjen? Hør podkasten her.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.