Språk er makt

Forstår du hva kommunen skriver? – Ny podkastepisode! 

I denne episoden møter du gjester som snakker om hva klart språk er og betydningen av det, og ikke minst betydningen av klart språk i kommunens brev til deg som innbygger! 


I 2022 startet kommunen et klarspråk-prosjekt for å nå ut til innbyggerne på en forståelig og tillitsvekkende måte, men hva vil egentlig klart språk si – både i den skriftlige verden og på TV? Hva blir gjort for å skape god og forståelig informasjon til kommunens innbyggere? Og hva betyr egentlig et godt og klart språk i kommunens brev til deg som innbygger? 


Ukens podkast-gjester gjør sitt beste for å svare deg!


Episoden avsluttes som vanlig med en runde «Hot or not?». 

 

Gjestene 
  • Eivind Landsverk er kjent fra fjernsynet, både som skuespiller og programleder. Han er en ekte urskauing og bor fortsatt i barndomshjemmet sitt på Aurskog. 
  • Anita Jacobsen er rutinert journalist og nyhetsleder i Indre Akershus Blad. Hun er bosatt og oppvokst på Aurskog. 
  • Anne Luke jobber med kommunens Klart Språk-prosjekt og HR. Hun er ansatt ved avdeling Lønn og personal. 

 

Episoder hver måned   

Ansatte og innbyggere på tvers av sektorer og miljøer lager podkast om kommunen vår. Målet er å inkludere, informere og glede innbyggere i alle aldre. Med Lars Jørgen Skaret i spissen byr vi på både humor og alvor i denne kommunepodkasten «Former felles framtid». Du finner podden på Acast, Spotify, YouTube og Amazon. 

Nye episoder publiseres en gang i måneden. Følg med i mars!  


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.