OptikerPodden - Sommarhälsning Från OptikerPodden

Hej och riktigt varmt välkomna till Optikerpodden!

Nu är det verkligen sommar och hettan har kommit till Stockholm så detta avsnitt spelas faktiskt in sent på kvällen på min balkong i Solna den 24 juni.

Denna månad kommer det tyvärr inte komma ut något nytt avsnitt av OptikerPodden utan denna månad tar OptikerPodden lite sommaruppehåll.

Planen var egentligen att vi skulle ha en intervju med Lina Reiman som jobbar med synundersökningar på distans men semestertider satte lite käppar i hjulen för det så vi får vänta med den intervjun.

För inte länge sedan möttes vi av nyheten att Optikmässan i augusti har påverkats av coronakrisen och nytt datum är 15-16 januari 2021.

Så tyvärr får vi klara oss även utan Optikmässan i år. Men som lite plåster på såren så kan jag informera om att ni ändå kan få en lite smak av Optikmässan även i år.

Senare i sommar eller i höst så ska ni lyssna till en intervju som spelades in på Optikmässan i Kista 2019. Detta är ett ej tidigare publicerat avsnitt med Optiker Oskar Johansson. Oskar är universitetslärare i optometri vid Linnéuniversitetet i Kalmar och kommer bland annat prata om ett projekt i Västafrika som Oskar valt att engagera sig i.

Men det blir som sagt senare i sommar eller höst!

Så nu vill jag bara avsluta med att önska alla en trevlig sommar!

Vi hörs!