54. En traders dagbok - Massimiliano Franzé

Massimiliano Franzé har en lång bakgrund inom finans, tjugoett år som daytrader, varav tretton år som anställd i Stockholm och Luxemburg och de senaste åtta åren i egen regi.


Massimilianos startade en tradingdagbok på Instagram och började skriva lite längre texter mest på kul under namnet  Sunday Stories.  

Följarna gillade hans inlägg och i dialog med dem förstod han att de ville höra mer, gärna längre texter och gärna i bokform. Det var följarna som peppade till att ta texterna ett steg längre och till den roman som släpps inom kort.


Boken handlar om en ung kille som otippat halkar in i finansbranschen och under åren trejdar sig in finansinstitutens finrum – men får uppleva att ryggdunkningar och generösa bonusar blixtsnabbt kan bytas till knivstick och utfrysning. Via historiska tillbakablickar som när internet fick aktiehandeln att flytta in i folks vardagsrum, IT-bubblan och finanskrisen så får vi följa en kämpande och ibland osäker själs framfart och möten med allt från obehagliga och oberäkneliga till alldeles underbara karaktärer. Lär känna en underdog som slår i den mörkaste botten, kravlar sig upp och bort från Sverige för att kämpa för upprättelse.

En ofiltrerad historia noir i gränslandet mellan fiktion och verklighet.


Följ gärna Instagram kontot @a.diary.of.a.daytrader

Kontakt och beställ boken här: https://s10.se/


Podden produceras av:

https://epiclivingsweden.com

Följ gärna Epic Living Sweden på Facebook, Instagram och LinkedIn.


Lyssna gärna även på Epic Lifestyle podden via Spotify


Önskar dig en Epic vecka,


Sophie Resare


sophie@epiclivingsweden.com

www.epiclivingsweden.com

Support this show http://supporter.acast.com/epiclifestyle.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.