53. Självhypnos via App - Lovisa Strömsholm

En sann entreprenör är hon verkligen Lovisa Strömsholm och det var enormt inspirerande och lärorikt att prata med henne.

Historien bakom Powermind började när Lovisa gick på gymnasiet. Under den perioden ville hon förbättra sitt självförtroende och självkänsla. Lovisa har alltid varit väldigt lösnings- och resultatorienterad, så hon provade allt från självhjälpsböcker till meditation men tyckte inte att något av det fungerade tillräckligt bra. Av en tillfällighet hittade hon ljudspår med självhypnos på engelska på Pirate Bay, och blev positivt överraskad över hur logiskt och effektivt det var. Lovisa fortsatte att lyssna på ljudspåret i flera månader tills hon kände att det inte längre behövdes.


År 2019 arbetade hon med Investor Relations för listade bolag på NasdaqOMX Nordics. Alla finansiella rapporter och pressmeddelanden medförde mer och mer stress, och Lovisa gick tillslut in i App Store för att ladda ner och prova olika meditation/mindfulness-appar, men de gav henne inte så mycket. Hon letade efter något som kunde ge liknande effekt som ljudspåret hon lyssnade på medan hon gick i gymnasiet. Hon bestämde sig därför för att sluta sitt nuvarande jobb och starta sin egen mobilapplikation: en app som kombinerar ljudspår med självhypnos med ett bokningssystem för privata sessioner.


Läs mer och testa gratisversionen via https://www.powermind.app/

Följ gärna Lovisa Strömsholm på LinkedIn


Podden produceras av:

https://epiclivingsweden.com

Följ gärna Epic Living Sweden på Facebook, Instagram och LinkedIn.


Lyssna gärna även på Epic Lifestyle podden via Spotify


Önskar dig en Epic vecka,


Sophie Resare


sophie@epiclivingsweden.com

www.epiclivingsweden.com

Support this show http://supporter.acast.com/epiclifestyle.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.