Nya Teams med appar. Fredrik Thorild (#147)

Microsoft Teams har för många av oss varit vår (o)vän i snart ett år. Våra digitala möten med tex Zoom och Skype har kommit längre. Utvecklingen av verktyget Teams har tagit oss från digitala möten till samarbete. Nu är det dax för nästa steg. Appar.Om avsnittet:Målgrupp: hemarbetare, ledning, it, systemutvecklare, projektledare, management,Lär dig: Microsoft Teams, Low-code, digitalisering, arbetssätt, samarbete, verksamhetsutveckling, digital arbetsplatsDela poddavsnittet: https://www.effekten.se/teams till Facebook, Twitter, LinkedinFredrik Thorild, Solution Architect på Sogeti, berättar mer om hur de nya funktionen är tänkt att fungera. Kommer Microsoft Teams snart innehålla allt och vara hubben för information och samarbete? Fredrik ger oss insikter samtidigt som vi får ta del av exempel på appar som kan ta vårt digitala samarbete vidare. Där första steget är processtöd för inhämtning av information och stöd vid projekthantering.Genom att förstärka funktioner som skapar möjligheter för hela organisationen att ta del och samarbete runt information så kanske vi snart inte behöver Outlook, Word och Excel? Allt genomförs i ett samarbetsverktyg. I Microsofts ekosystem är detta verktyg hubben för samarbete.Fredrik Thorild, Jonas Jaani (23:13)

Länkar / mer information:Om Project Oakdale / Microsoft Dataverse for Teams:https://powerapps.microsoft.com/da-dk/blog/introducing-project-oakdale-a-new-low-code-data-platform-for-microsoft-teams/https://powerapps.microsoft.com/en-us/blog/reshape-the-future-of-work-with-microsoft-dataverse-for-teams-now-generally-available/Videoversion av poddavsnittet:
https://youtu.be/skET4iumHCI
https://youtu.be/skET4iumHCIDemo av appar i Microsoft Teams (video):
https://youtu.be/jE4es1zgHBw
https://youtu.be/jE4es1zgHBwDigitaliseringens podcast Effekten. Exempel, metoder, verktyg och teknik. För konsult, beställare och intressent. 20 min/avsnittAlla avsnitt av digitaliseringens podcast Effekten:https://www.effekten.se/avsnittApple Podcasts:https://itunes.apple.com/se/podcast/effekten-digitalisering-kunskap/id1171229363?mt=2&ls=1Google Podcasts:https://www.google.com/podcasts?feed=aHR0cHM6Ly93d3cuZWZmZWt0ZW4uc2UvZmVlZC9wb2RjYXN0LwSpotify:
https://open.spotify.com/show/5Z49zvPOisoSwhwojtUoCm
https://open.spotify.com/show/5Z49zvPOisoSwhwojtUoCm