14. När vårkänslorna nässlar sig in i Makgeolli

I det fjortonde smörgåsbordsavsnittet talar Mats Ryd och Edward Blom om sina favoritprimörer, som sparris, färskpotatis, ramslök, nässlor och vårkyckling. Edward förklarar på vilket sätt svenska livsmedelshandlare gör helt fel när de säljer tysk, vit sparris, och även varför det är ett extremt grovt och omoraliskt etikettsbrott att spruta minsta droppe champagne (eller för delen dåligt bubbel) någonstans.

De talar om sina erfarenheter av Franska rivieran, till exempel i Nice där Edward nyligen deltagit i en palmsöndagsprocession medan Mats förtjust drar sig till minnes när han besökte en bastuklubb i samma stad.

Vidare berättar Edward om hur det är att ha flyttat till hus, talar om varför någon borde köpa hans fina lägenhet och hur man bör inreda ett hem från tidigt 1930-tal.

Sedan talar de tu länge och vällustigt om koreansk mat och koreanska drycker, efter sina besök på krogar och restauranger i Seoul.

Dessutom kommer två finfina erbjudanden, både för den som blir kund i programmets sponsor MatHem och för den som köper Edwards lägenhet.

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy