106. Nakenchock, fredagskyckling och aqua vera

Lagrade maltdrycker, ”nakenarbete”, kakelugnar och saker som kan fastna i segelbåtsvinschar inleder detta samtal. Edward Blom och Mats Ryd går sedan raskt vidare med att återge gamla goda tips från nyss svunna tider på hur man lyckas med karriären (om man nu vill det).

Edward talar om sin svårighet att komma ihåg nummer, vilket är ett problem såväl när det gäller restauranger som ölhallar, och om hur knepigt det kan vara att som stockholmare få vänner i Göteborg

Tillsammans minns de två gastronomerna den reklam som försökte sälja in kyckling som fredagsmysrätt, och det visar sig både att det finns massor att berätta om kycklingreklamsånger – och att poddens egen ljudtekniker varit insyltad.

Så är det äntligen dags för lyssnarfrågan om ”nödkorv”, och om huruvida det är godtagbart eller ej att smaska i sig sådan i smyg för att slippa gå hungrig från en vegetarisk tillställning.

”Vilka är era doftminnen och hur vill ni själva dofta?” undrar en lyssnare, vilket leder till ett samtal om herrparfymer, rakvatten, duschtvålar och mycket annat. Mats ger initierade doftshoppingtips, och Edward berättar vad som döljer sig i hans badrumsskåp.


P S Maila gärna frågor, önskemål och tips till: podden@edwardblom.se

Sponsra oss lika gärna! Läs mer här: https://www.patreon.com/join/edwardblom (OBS! Beloppet dras inte per avsnitt, utan per månad.)


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.