No. 29 - Malou von Sivers - Journalist och Programledare

Malou von Sivers är en av Sveriges mest erfarna journalister och programledare och tilldelades 2014 Stora Journalistpriset för en gedigen och inspirerande karriär. Och Malou har minst sagt varit med om mycket.
Efter ett par år i Grekland där hon insåg att hon ville bli journalist, har hon bland annat hunnit jobba på både Aftonbladet och Expressen, vara med och starta tidningen ELLE samt kanalen TV4 där hon syntes dagligen i TV4 morgon som då hette Gomorron. Idag har hon sitt eget utformade program "Malou efter 10" där hon intervjuat bland annat Aung San Suu Kyi, Yoko Ono, Astrid Lindgren och drottning Silvia, men även okända människor som tar upp viktiga händelser från sina liv. Hon håller dessutom på att skriva sin första roman.

Malou har en unik förmåga att få folk att dela med sig av sina erfarenheter och har lärt sig att själv vara sårbar i sina intervjuer. Under sina år i branschen har hon fått tampas mot stora chefer, lära sig att förhandla som en samuraj och öppna sig i ett intimt sommarprat.

Vi...
 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.