Broholm Slot

Manden satte ragekniven til halsen og lige da han skulle til at udføre det første strøg med den skarpe kniv, fik han øje på en gammel kvinde bag ham i spejlet. Han fór sammen og vendte sig på hælene for at se hvem der var gået ind på hans værelse uden at banke på. Men da han vendte sig, var der ingen. Han ledte hele værelset igennem, men hun var væk.

Han gik tilbage til barberingen på badeværelset, men da han satte kniven til halsen på ny stod hun der igen. Denne gang var hun bare rykket tættere på…


Broholm Slot på det smukke Sydfyn har mere end 700 års historie at dele ud af og det gør den gamle bygning da også rundhåndet.

Det er rockstjernerne i dansk uradel, som på skift har haft til huse på Broholm, fra Ulfeldter, henover Skeeler til Brockenhuuser og Sehestederne, som i dag sidder der på 13 generation. Der er utal af historier at tage fat på og visse af dem strækker sig helt op i nyere tid. Der er krigshelte, bygherrer, politikere, arkæologer, nazister og brobyggere at finde på Broholms lange menukort af spændene ejere.

Velkommen til Broholm Slot!


See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.