Avsnitt 29 - Live från Bauergården med Ingrid & Jenny

Två år på dagen sedan Helena klippte första avsnittet spelade vi in avsnitt 29, live från Bauergården Gästgiveri i Bunn och premiärlägret med Cykellycka Event & Upplevelse


Vi passade på att podda efter en härlig tvårätters som rundade av första träningsdagen när Elna arrangerade läger och överaskade Helena med mer höjdmetrar än hon förväntat sig av Småland. Vi cyklade vinterdistans med inslag av backar som var så branta att Helena inte trodde att hon skulle tagit sig upp med bilen, vinterbadade instagramtrendigt med mössa och hade härliga dagar där benen blev alldeles perfekt trötta.


Podden gästas av Jenny Eneroth och Ingrid Kjellström, två starka och coola cyklister med många spännande meriter på sitt CV. Jenny har nyligen kört Ablow Winter Challenge och berättar om att köra 30 mil i kyla. Ingrid som precis fått ett stipendie från Lenas minnesfond berättar om sina erfarenheter från tidigare etapplopp och preppandet inför 60 mil och 16 000 höjdmeter och Cape Eric i Sydafrika om några veckor.


Vi snackar också lite Zwift, höjdmetrar och så experimenterar vi med tekniken. Det här är första gången vi spelar in en podd när vi är på samma plats och det är första gången vi livestreamar inspelningen - den som gillar vår facebooksida kan se podden där, tills batteriet tog slut i GoPron.