Avsnitt 28 - Zwift-snack, trendspaning & flygdispens!

Zwift, trender, update & poddtips - nu är det dags för årets sista avsnitt av käraste podden och vi hoppas att ni gillar det här avsnittet för vi hade vansinnigt kul när vi gjorde det.
Det är Zwift-säsong, eller ”alla andra swiftar utom jag-säsong” tycker Elna som lider extraordinärt mycket av digitalt utanförskap eftersom hon inte har en smart trainer men Helena som tävlar med Sweden Zwifters damer tröstar, peppar och förklarar hur det funkar. Vill du inte bli sugen på att börja zwifta ska du inte lyssna. 
Vi snackar också lite barncyklar och Elna berättar om hur det kom sig att Google Translate kirrade Lovis första ambassadörskontrakt - heja SEO och heja bra grejer för barn. Därtill blir det läsarfrågor om graviditet och cykling och om tjugofyratimmarslopp och så snackar vi om en hel del annat. I samband med en liten trendspaning passar vi dessutom på att utfärda Cykelpodds eminenta flygdispens till fyra grymma etapploppscyklister: Ingrid Kjellström, Hanna Näslund, Henrik Öijer och Linda Tuvfesson.
I näst vi spelar in är det tvåårsjubileum och det passar vi på att fira med att göra podd inför publik - alla som kommer på vinterträningsläger på Bauergården i januari får vara med och fira! Hurra och från oss till er: god jul och gott nytt år. Vi hoppas ni får många megacykliga lediga dagar - här är länkarna att hålla koll på mellan julskinka och nyårsskål: