Avsnitt 27 - Drömmar, kriser, chins och lyssnarfrågor om sadlar och cykelbyxor

Dreams come true, chinsutmaning in the making (japp, vi spelade in detta innan Helena snubblade till sig en gipsad hand) och massa önskesnack om cykelbyxor, stilkoder och sadlar. Och om det enda botemedlet mot kris.

 

Elna är tokigt glad över att få dela sin dröm om ny business in the making, men vill hellre prata om Helenas chins än sina egna och erkänner att hon måste knipa för att kunna fortsätta med vinterns chinsutmaning. Helena har övat med gummiband men instagram påpekade att hon gjorde fel, så kan det gå. Negativa chins verkar vara grejen - och vi kanske snackar orimligt mycket om det här men det är ju kul att utmana sig att bli bättre på något, eller hur? Hur går det för er, gör ni era chins?
Vi har fått lyssnarfrågor om det här med hur cykelbyxorna fungerar och snackar ärligt loss om att man ska vara alldeles sprillans naken under cykelbyxan och hur konstigt det kändes första gången. Det blir dessutom tips om lager på lager när det kommer till vintercykelbyxor. Vidare blir det sadelsnack och vi kommer överens om att Helena måste ta tag i att prova ut en sadel som verkligen passar henne. 
Det här är ett avsnitt med tips för dig som är ny, igenkänning för dig som är gammal i gamet och skratt åt snor och genomskinliga byxor.

 


Lyssningstips:


Lästips: 

Helena har tidigare bloggat om att välja cykelbyxor och Elna har skrivit om sadelskav och den nakna sanningen.