Avsnitt 35 - Lyssnarfråga - vilka prestationer är vi stolta över?

Det är hos Elna det tar tid men när det blir så blir det - här kommer ytterligare ett avsnitt som vi spelat in när vi sitter på samma plats, wohooo! Vi fick en lyssnarfråga och ägnar ett helt avsnitt åt den. Här kommer prestationer och cykliga upplevelser vi är stolta över, varsågoda!
-
"Det är en kvinnlig cyklist men hon ska fan ha de allra bästa grejerna" 
Elna är bland annat stolt över ett mångårigt samarbete med Sportson i Jönköping (vi skrattar lite åt inledningen, det vill ni inte missa), över ett SM och över Siljan runt och att vara starkare och snabbare efter en pissig graviditet än hon var tidigare.
-
"Det gör ju inget om jag släpper förbi någon mer för jag har ju redan ett guld. Men jag släppte inte förbi någon och kom hem med ett silver"
Helena pratar om SM-medaljer och om Kniven. Och om det oerhörda i att att cykla Offroad Finnmark, om att hålla sig till planen under 30 mil på MTB. Hon är också oerhört tacksam över att ha fint stöd från Egons Cykelaffär, en lokal cykelhandlare i Östersund.
Vi är också tokstolta över att ni som lyssnar på podden kommer fram och hejar och drar och cyklar på platser vi rekommenderat. Vi hjärtar er!!! 
-
Frågor, samarbeten och önsketeman? Mejla gärna cykelpodd@gmail.com så tar vi det därifrån!