Program 50: Beatrice Aurore!

Artisten och låtskrivaren Beatrice Aurore inspireras av eskapism och drömska sagovärldar. I hennes musik förenas samhällskritik med verklighetsflykt och blir till fantasifulla berättelser där varje låt berättar en unik historia.

 

Beatrice har jobbat som sångerska sen den näpna åldern av 5. Med en bakgrund som musikalartist fann hon sig snart i teaterns magiska värld och under senare år har hennes stämma hörts på flera av Stockholms cabaret-scener. År 2010 vann hon den riksomfattande tävlingen Musik Direkt med sitt koncept Beatrice Aurore & the Make-Believers, som släppte ny musik så sent som i januari i år. Nu står konceptet även till grund för föreställningen The Sleeping Carnival som hon producerar tillsammans med burleskartisten Lady Rivet på Teater Tre den 2 mars.


I Burlesquepodden pratar hon bland annat om att få gå sin egen väg musikaliskt samt om sin starka relation till sitt alter ego.


Burlesquepodden produceras av Brännström & Lundgren Jazzproduktion HB. Programledare är Aurora Brännström. Vi spelar in programmen på Custom Music Productions där Andreas Hedberg sköter ljud och redigering.


För mer info om oss och våra gäster gå in på www.jazzproduktion.se/burlesquepodden. Följ oss gärna på Facebook, där heter vi Burlesquepodden kort och gott eller på instagram på @jazzproduction.sweden 


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.