Eliten “kuckilurar” på Brilliant Minds och Northvolts succévecka

Breakit har snokat runt på den superhemliga konferensen Brilliant Minds, som startade på torsdagen. Kändisar som president Barack Obama, supermodellen Naomi Campbell och skådespelaren Joel Kinnaman frotterar sig med techeliten på Grand hotell.

Eventet är stängt för allmänheten och journalister. Det har retat gallfeber på Stefan Lundell och hans “folkhems-hjärta”. Breakit-grundaren slår ett slag för att alla ska få vara med. “Eliten ska sluta kuckilura med bara varandra”.


Erik Wisterberg har hängt runt Grand Hotell för att snappa upp vad som händer på Brilliant Minds. Han lyckades få en intervju med klimatstjärnan Greta Thunberg. Dessutom tjuvlyssnade han på president Obamas tal.


Miljardregn över den svenska batterisatsningen Northvolt som äntligen kan dra igång med sitt fabriksbygge – men vad är det egentligen de är så bra på och kommer de att lyckas?


Och så ska vi slå oss lite för bröstet – Breakit Impact Challenge har äntligen gått i mål. Breakits affärsutvecklingschef berättar om bolagens roligaste klimatsatsningar. 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.