Det med den stora sexundersökningen och tinderetikett

I veckans avsnitt får vi veta vad ni, våra kåta lyssnare, har svarat på vår stora sexundersökning. Den gjordes på vårt instagramkonto och över 700 pers var med och svarade - och nu får ni äntligen veta huruvida ni berättar för era partners om ni är otrogna, om ni är nöjda med era kukar, om ni sköljer röven innan analsex och inte minst knullar ni bareback eller med kådis? De mest förvånande svaret faktiskt på frågan aktiv eller passiv?!


Sen får vi lära oss allt om etikett på dejtingappar. Säger man hej till en vän på Grindr och swajpar man höger på en kompis på Tinder? Eller superlajkar man som en av ministrarna brukar göra? Det nya segmentet Veckans Bögnyheter har också premiär.


Detta och mycket mer får ni när Robin och de nya fullblodsministrarna Camilo och Mikael med slipade tungor och whiskeylena stämmor dundrar ut sina tankar i etern.

Är ni redo? Nej det är ni inte men vi kör ändå. Och snälla - berätta för en kompis om vår podcast och lämna en recension på itunes/spotify/acast! Det betyder massor för oss. Tack och puss!


https://www.instagram.com/bogministeriet/

https://twitter.com/bogministeriet

https://www.facebook.com/bogministeriet


Veckans ministrar hittar ni här:

https://www.instagram.com/olssonrobin/

https://www.instagram.com/cocolicous/

https://www.instagram.com/mikaellandby/


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.