78. Elizabeth Kuylenstierna: Bli Din Bästa Version & Ledarskap

Det här är ett avsnitt som är viktigt och värdefullt. Där jag samtalar en andra gång med Elizabeth Kuylenstierna som är ledarskapscoach, författare, terapeut, en av Sveriges mest anlitande föreläsare och årets talare 2019. När jag tänker på Elizabeth så är hon för mig en person som gör skillnad genom coachning, sina föreläsningar, böcker, sociala medier och samtal. Där hon hjälper och inspirera människor att leva ett bättre liv.


För er som är intresserade av Elizabeths kurs i självledarskap: https://voyd.se/creators/elizabeth-kuylenstierna/varldens-basta-tillit-6099?play=teaser


I det här samtalet pratar vi om hur vi kan bli vår bästa version, hur vi kan ta ägandeskap över våra liv och förverkliga våra drömmar och mål. Vi pratar om hur vi kan leda oss själva nu i Corona-tider samt vad ledare ska tänka på för att lyckas nu i Corona-tider. Vi pratar om hur vi kan göra skillnad kopplat till black lives matter. Det är här ett avsnitt med information som verkligen kan förändra ditt liv. Utan vidare introduktion här är Elizabeth Kuylenstierna.