AnnaCarin Gustafsson - YogaNaprapaten

AnnaCarin Gustafsson är förutom legitimerad naprapat, även näringsrådgivare, gruppträningsinstruktör, utbildad inom idrottsmedicin, medicinsk akupunktur, och yogalärare.


AnnaCarin har specialiserat sig på en särskild skonsam metod som är en justeringsteknik enligt ”Thomson” med så kallad droppbänk, mer om det i avsnittet.


AnnaCarin behandlar människor med denna metod men använder även traditionella manuella behandlingsmetoder och kanske vill vi hävda att AnnaCarin utvecklat en särskild förståelse och kunskap för problem med höfter och axlar. Något som är ofta lite särskilt intressant för de som utöver yoga.


I avsnittet avhandlas dessutom en del om hormonobalanser exempelvis vid klimakteriet och hur AnnaCarin implementerar detta i sitt arbete och tänker kring sådan problematik.


AnnaCarin arbetar idag både i Sundbyberg, Värmdö men även i Östersund, med både naprapati och håller yogaklasser. Mer info om detta kan du hitta via hennes hemsida och även på Instagram där AnnaCarin finns under ”yoganaprapaten”.


Tack för att just du lyssnar på ”Både och, istället för antingen eller – en podd om Integrativ medicin och hälsa. Följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om det här var givande för dig. Prenumerera gärna på vår podd!


♥ Facebook: https://www.facebook.com/integrativmedicin
♥ Youtube: https://www.youtube.com/user/integrativMedicin