Dietist Marina Olai - Kan julen bli din tid för kostförändring?

Dietist Marina Olai är tillbaka för att prata om hur du kan göra julbordet och julledigheten till en möjlighet för en vändpunkt i livet. En öppning för livsstilförändring istället för tvärt om!


Kring jul och nyår är det vanligt att många traditionellt ser julbordets överflöd som ganska onyttigt eller som en chans att kanske släppa annars goda vanor en aning.


I detta avsnitt av podden pratar Leena och Marina om hur man istället kan göra julbordet både gott närande och såklart riktigt smarrigt. Och att till och med julens traditionella mat gifter sig bra med flera olika dieter, men kanske särskilt med Paleokost och LCHF.


Marina jobbar med kostbehandling både på Bragee Kliniken liksom på psykoterapimottagningen Integrativ Hälsa.


Marina arbetar personcentrerat för den enskilde patienten, men har utifrån erfarenhet sett att just Paleokosten och det Autoimmuna protokollet AIP, gett bästa resultat för patienter med ME. Vad det innebär får du veta mer om i detta samtal i dagens avsnitt.


Tack för att just du lyssnar på ”Både och, istället för antingen eller – en podd om Integrativ medicin och hälsa. Följ oss på sociala medier, och ge oss gärna fem stjärnor på iTunes om det här var givande för dig. Prenumerera gärna på vår podd!


♥ Facebook: https://www.facebook.com/integrativmedicin
♥ Youtube: https://www.youtube.com/user/integrativMedicin