Barnvagnspromenader, stöd och coaching av ett fysioproffs!

Lyssna på Babyzpodcasts samtal med Benita Jonsson! Benita berättar om hur hennes liv förändrades under barnvagnspromenaderna, om vikten av social samvaro och träning i en skör tid i livet, och om att våga sadla om och satsa på sina drömmar under en föräldraledighet. Drömyrket visade sig vara fysioterapeut med inriktning kvinnohälsa.

Vi pratar om känslan många känner igen sig i; känslan av att som nybliven mamma och förälder känna sig ensam. Vi talar om hur man kan ta sig ur den känslan genom att vända och förändra den till något positivt.

Tune in för att lyssna till fysioterapeuten, PT:n och tvåbarnsmamman Benita, om hennes vision och motivation för att ge stöd till mammor efter graviditeten. Benita erbjuder hjälp för att lindra och behandla besvär som graviditetsrelaterad smärtproblematik, ge rehab efter kejsarsnitt samt postpartumkontroll med stöd i återgång till träning.

Och du; bor du i Stockholm är du välkommen till Aktiv Barnvagnspromenad, en chans till social närvaro och träning med ett proffs - där alla kan vara med. Varje måndag kl 10.00, mer info finns på Benitas instagram @benitajonsson. 


Veckans avsnitt sponsras av MAM , NORDIC BIRTH & NATURAL CYCLES

Med koden:BABYZ får du 20% på en årsprenumeration + en gratis bluetooth-termometer! Kika in på NATURAL CYCLES


Tips: Lyssna även till vår systerpodd - AMNINGSPODDEN


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.