42. Jennifers förlossning del 2 (ink live från BB)

Del 2 av Jennifers förlossning lämnar ingen oberörd! Vi får nämligen höra ett väldigt långt och bjussigt ljudklipp från förlossningsrummet (Tack Jennifer aka Djävulen för denna ärlighet!). 


Del 1 av förlossningen slutade med att Jennifer och Julia fick avsluta sitt poddande snabbt då Jennifer skulle ner i badet fort!!

Jennifer berättar sedan vad som hände under de 6h det tog att få ut Roy. Denna förlossning var INTE ALLS lik Iris förlossning. 


Jennifer undrade länge vart ”epiduralmannen” tagit vägen och sedan var Jennifer igång med att försöka styra och ställa! 

Hon bad läkarna att hämta sugklockan, ville bestämma över hur mycket epidural hon skulle få samt ifrågasatte varför hon inte fick en egen påfyllningsknapp hon själv kunde bestämma över. Jennifer bestämde själv över lustgasen och krävde att bara få föda med lustgas och att stänga av värkstimuleringen! 


Jennifer ljög även för barnmorskorna om att hon inte behövde krysta då hon vägrade att föda utan epidural. För enligt Jennifer är ”epidural ALDRIG försent!! Kolla bara på USA”! 


Och där och då bestämde Jennifer sig för att OM det blir en tredje unge ska den födas i USA, där hon inte behöver ha ont alls! Eller? 


In och lyssna nu! Detta vill ni INTE missa❤️

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy