61. Michaela Forni gästar Babykaos

Babykaos hade lyxen att få träffa världens ballaste Michaela Forni som är gravid med sin första bebis (en liten pojke) tillsammans med sin sambo Damon. När vi spelade in avsnittet var det ca 10 veckor kvar till beräknad födsel och gravidhjärnan hade redan då kickat igång. Det här blev ganska chockerande för Michaela då hon som Jennifer har ett visst kontrollbehov...


I det här avsnittet får ni veta varenda detalj från hennes nu pågående graviditet. Allt från hur hon blev gravid till om hon vill äta sin moderkaka. Vi pratar även mycket om problem som finns i samhället där kvinnor tenderar att jämföra sig mycket med andra kvinnor vilket lätt resulterar i stress och känslan av misslyckande. Vanliga frågor är; hur lång tid det tog det innan du blev gravid? Hur många stygn fick du sy? Eller hur många timmar man fick sova på natten. Även vi fick oss en tankeställare av det här samtalet.


Andra ämnen vi går in på är barnlängtan, babyblues, att vara en högkänslig person, instant love, boka av allt i kalendern och att se sin partner lida.


Missa inte ett fantastiskt avsnitt med lika fantastiska Michaela! <3


Insta: @babykaospodcast å glöm inte prenumerera! 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.