50. Snorsug, #stoltpumpare, kändisar i Jupiter & "prutt-tömmaren"

👉I dagens avsnitt slängs ni rakt in i något alla småbarnsföräldrar måste ha hemma, en snorsug. Äckligt japp, men när de små inte kan snyta är det är räddare i nöden. Ni får även grymma tips på hur man lär dem snyta sig!

Roy’s (3 månader) favorit just nu är även en “Windy”. Det lilla röret du stoppar in i stjärten för att tömma på pruttar. Alltså inte från Jennifers rumpa, utan Roy's... 🐒💨

Julia tycker fortfarande Jennifer är den galna pump-damen som nu också har inhandlat “Lactation cookies” för att öka mjölkproduktionen ännu mer! Vi har nu även tillsammans med er valt hashtag till alla bilder när man använder bröstpumpen --> #stoltpumpare

Men vi vill även få in alla fantastiska mammor som matar med ersättning i flaskan! Hjälp oss med hashtaggen! ”#stoltmedflaska #flaskaforlife eller något annat härligt?

 

Jennifer berättar om alla konstiga människor de träffar i Jupiter, Florida, bland annat han som satte namnet Billy’s panpizza på kartan och Donald Trump!

I Jupiter finns det en “nightnanny” som tar 1000 dollar per natt, en person vi ska försöka träffa för att se vad hon gör med barnen under denna natt?


Vi inser att Julia kanske kör på Anna Wahlgrenmetoden med Winston utan att veta om det eller göra det medvetet? Hur, berättar vi i podden!

 

Pixel 2,5 år har slutat med blöja! Men stämmer det att man i USA har blöja fram till man är 5 år? 


Glöm inte prenumerera på podden och följa oss på instagram @babykaospodcast

For information regarding your data privacy, visit acast.com/privacy