Bonus. Må bra - Åtta vägar till ökat välmående webinar

MÅ-BRA KURS ONLINE - ÅTTA VÄGAR TILL ÖKAT VÄLMÅENDEDet är dags att må ditt bästa jag - För Du och ditt välmående är viktigt!Denna kurs finns i två upplägg, ett upplägg där du gör kursen i egen takt, och ett upplägg med liveträffar och gruppcoachning.
Denna kurs - oavsett upplägg - hjälper dig och lär dig hur du kan minska stress, må bättre i kroppen, få ett lugnare sinne och känna dig gladare, idag och vidare i livet.

Läs mer och boka här: Onlinekurs Må bra | YogaJenny.se


Om kursupplägg och innehåll

Kursen består av totalt nio moduler på olika må bra-teman. 

Du väljer kursupplägg Flexibel – egen takt eller Kursupplägg med Liveträffar och gruppcoachning. Liveträffar med gruppcoachning startar 4/1 men du får tillgång till allt material så snart du köper kursen oavsett upplägg.

I varje modul igår en teoridel, en yogavideo, en eller flera meditations-, avslappnings- eller andningsövningar och en affirmation som du uppmuntras att säga högt, skriva ner eller tänka flera gånger under veckan.  

Du bjuds dessutom in till en gemensam Må bra – facebookgrupp där tankar, erfarenheter och pepp kan delas.

 Se kursen som en verktygslåda där du får prova och lära känna olika verktyg samt lära dig hur att hantera dem för att du ska kunna välja ut dem du gillar mest eller som du just nu har mest nytta av. 

Alla övningar eller verktyg fyller olika syfte och är användbara i olika sammanhang och vid olika tidpunkter i livet. Men ett är säkert, de kommer hjälpa dig till ett bättre mående direkt och på lång sikt så var nyfiken, ge varje övning tid och känn dig tacksam för det arbete du valt att göra – för att du ska må ditt bästa jag för Du Är VIKTIG!

Kursens nio moduler handlar om:

– Andetagets kraft och lugn

– Inre lugn och yoga

– Stilla tankarna med meditation

– Sov bättre med Yoga Nidra

– Ökad cirkulation och lymfmassage

– Naturens lugnande inverkan

– Vibrationer och mantran

– Tacksamhet och glädje

 

 

Missa inte chansen att gå denna transformerande och kärleksfulla kurs med fokus på ditt långsiktiga mående!Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.