Ajour #511: Hvordan endte en mail til Socialdemokratiets erhvervsklub med at blive besvaret af ministeriet?

Tandlægeforeningen skrev til Socialdemokratiets erhvervsklub og bad om et møde med sundhedsministeren. Da foreningen fik svar, kom mailen fra Sundhedsministeriet. Hvordan kan det lade sig gøre? Altingets erhvervsredaktør forklarer de nye udviklinger i sagen om erhvervsklubberne.


Det skal ikke være muligt at kunne købe sig adgang til ministrene, og derfor er der tætte skotter mellem partiernes erhvervsklubber og ministerierne.


Men i hvert fald i et tilfælde er de to ting flydt sammen. Da Tandlægeforeningen, der er medlemmer af Socialdemokratiets erhvervsklub, skrev til klubben for at få sat et møde i stand med den, på det tidspunkt, nye sundhedsminister, Magnus Heunicke, så kom svaret på den mail fra Sundhedsministeriet.


Det er problematisk, mener både eksperter og politikere, og det fører også en masse spørgsmål med sig om, hvordan det overhovedet kan lade sig gøre.


Men det er ikke muligt at få svar på alle spørgsmålene i sagen, og den udvikling i historien om Socialdemokratiets erhvervsklub forklarer Altingets erhvervsredaktør, Christoffer Lund-Hansen, mere om i dagens udgave af Altinget Ajour.See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.