Ajour #489 med Holstein om DF: Hvis uenighederne fortsætter, er der tilsidst ikke noget parti at slås om

Der er gang i en ødelæggende proces i Dansk Folkeparti, vurderer Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, efter at de interne uenigheder i partiet i sidste uge fik en tur i mediemøllen. Hør om den sag i dagens udsendelse.


Det tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Martin Henriksen fik i sidste uge gjort så mange DF-politikere utilfredse, at diskussionen imellem partiets medlemmer blev taget i pressen.


Martin Henriksen efterlyste en mere stram tilgang på udlændingepolitikken, og på den video, der blev offentliggjort, fortalte han om, at andre kræfter i partiet ville det modsatte.


Det fik blandt andet Søren Espersen, Pia Kjærsgaard og i sidste ende også partiformand Kristian Thulesen Dahl til at udtale sig til medierne om sagen. Thulesen Dahl for at mane til besindighed.


Hvis der ikke snart bliver lagt på de interne uenigheder, risikerer man noget, der minder om tilstandene i Fremskridtspartiet, siger Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, i dagens udgave af Altinget Ajour, der sætter spot på uenighederne i Dansk Folkeparti.


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.