Ajour #336 med Holstein: Siddique er en ønskemodstander for Støjberg

De Frie Grønnes yderliggående tilgang til udlændingespørgsmålet gør dem til en ønskemodstander for højrefløjen, mens Mette Frederiksen kan frygte det største stemmespild på venstrefløjen i 30 år, siger Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, er i studiet for at se nærmere på det nye parti.


De Frie Grønnes nye leder bliver Sikandar Siddique. Han har vist sig som en effektiv provokatør, der kan give det nye parti omtale, men som med sin udlændingepolitik kan vise sig at blive en perfekt modstander for højrefløjen i valgdebatter.


Samtidig kan partiet komme til at sætte Mette Frederiksen i en skidt situation, hvis De Frie Grønne og de andre små venstrefløjspartier kommer til at betyde mere stemmespild i den røde blok.


Altingets politiske kommentator, Erik Holstein, vurderer partiets chancer for at blive valgt og ser samtidig nærmere på venstrefløjen og de mange partier, der efterhånden har samlet sig.


Se mere om program og tilmelding til Verdensmålsugen her: https://www.altinget.dk/arena/verdensmaalsugen/program.aspx?day=1


 

See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.